קמח לחם - בלוג הלחמים שלי
אופים לחם
דפים
(יעד ההעברה)
דף הבית
כלים
אחוזי הידרציה
יתרונות של לחם מחמצת
קמחים
הכנת מחמצת
כל המתכונים
▼
יום שבת, 13 ביוני 2015
פיצה!
›
אני חושב שאין כמעט מאכל שאני אוהב יותר מפיצה. אם זה לא היה משמין הייתי מסוגל לאכול פיצה כל יום. השילוב של פחמימות עם רוטב, גבינות ותוספות ...
2 תגובות:
יום חמישי, 12 ביוני 2014
שאלות ותשובות
›
איך יודעים אם הלחם תפח מספיק לפני האפיה? נועצים אצבע בבצק. אם החור שנוצר מתמלא מיד, סימן שהבצק לא תפח מספיק. אם לוקח לו כמ...
יום שלישי, 18 בפברואר 2014
לחמניות כוסמין ופשתן
›
הלחמניות האלה נהדרות לכריך של בוקר ועוברות מעולה הקפאה, טוב למי שצורך רק לחם ביתי כמוני. אפשר להגיד שאני די בטראומה כי עברתי לאחרונה ש...
יום רביעי, 15 בינואר 2014
לחם שיפון עם אגוזי לוז
›
זהו לחם בעל טעים עשיר במיוחד בזכות אגוזי הלוז (בטח לחלקכם הוא יזכיר טעם של ממרח נוטלה...) מרכיבים לשתי כיכרות גדולות: למחמצת...
יום חמישי, 26 בדצמבר 2013
לחמניות שיבולת שועל
›
לחמניות טעימות ומוצלחות מאוד, הפעם בלי שום בצק מקדים. ההכנה היחידה שצריך לעשות מראש היא להשרות את שיבולת השועל במים 20 דקות לפני שמערבבים ...
יום שלישי, 5 בנובמבר 2013
לחם דגנים לאנשים עסוקים
›
לאפות באמצע השבוע לוקח הרבה זמו, ולא תמיד אפשר להתחיל מתי שרוצים במירוץ החיים האינסופי שלנו שכולל ילדים, עבודה, משפחה... את הבצק ללחם הזה ...
יום שלישי, 21 במאי 2013
ציבאטה
›
בצק הצ'יבטאה מאוד רך ומעט דביק אבל התוצאה היא היא מאפה ברמה גבוהה מאוד, אוורירי ורך עם טעמים עשירים. מומלץ מאוד לאכול תוך כמה שעות ...
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט